дом Политика Четин Казак в „Алкомет”: Общината трябва да бъде конструктивен партньор на бизнеса

Четин Казак в „Алкомет”: Общината трябва да бъде конструктивен партньор на бизнеса

0
ДЯЛ

Кандидат кметът на ДПС за Шумен Четин Казак и кандидатите за общински съветници – Сунай Садък, Мелин Осман, Емне Осман и Гьокхан Реджеб се срещнаха с ръководството на металургичната компания „Алкомет”.
Срещата уважи с присъствието си председателят на Надзорния съвет на дружеството Фикрет Индже.
Четин Казак представи своята „Визия за ускорено развитие на община Шумен“, като посочи, че един от основните приоритети е именно подобряването на връзката с бизнеса. Според него, би следвало бизнесът да определя икономическата политика на общината, а не обратното. Целта му е Общината да се превърне конструктивен партньор на бизнеса, да съдейства при реализацията на всяко инвестиционно намерение, както и да подкрепя новите технологии, зелената икономика и икономика на знанието.

Той изрази и своето негодувание относно факта, че за 35 години, от както е създадено предприятието, нито един от изредилите се управници не е оценил по достойнство заслугите му за общината. Както е известно, част от целите на дружеството по отношение на социалната отговорност са повишаване на заетостта сред местното население, ефективно подпомагане на образователни, медицински, културни, социални и други институции, подкрепа на благотворителни и дарителски организации. Но въпреки своите заслуги и до ден днешен пътят, който свърза завода с града остава не ремонтиран. В тази връзка кандидатът за градоначалник увери присъстващите, че подобряването на инфраструктурата на града, също е сред приоритетите му заложени в предизборната му платформа. Затова и ремонтът на пътя към предприятието ще бъде негов приоритет.
Кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници от ДПС, разгледаха производствените цехове и се запознаха с инвестиционната програма на “Алкомет”. По време на обиколката в завода имаха възможността и да осъществят среща „лице в лице“ и с работещите в предприятието.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия99- годишният Иван Бончев е най-възрастният избирател в община Шумен
Следваща статияОбщината: Не изхвърляйте стари гуми на нерегламентирани места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here