дом Здраве Пета жертва на COVID-19 у нас и нови 20 случаи (обновена)

Пета жертва на COVID-19 у нас и нови 20 случаи (обновена)

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Двама са починали от коронавирус през последното денонощие у нас. Тази сутрин бе съобщено за починала е 64-годишна жена, настанена в „Пирогов“. Петата жертва е 55-годишен мъж, лекуван в Благоевградската болница. Той е от Разлог, работил е на лифта в Банско, съобщи bTV.
Нови 20 заразени през изминалото денонощие са установени в страната. Така 37 е броят на диагностицираните с инфекцията през изтеклото денонощие, а общият брой на заразените вече е 313.
От новите случаи най-много – 11 са в София, Варна – 1, Пловдив – 2, Ардино – 2. Семейство от Бургас с деца на 20 и 15 години също е диагностицирано с COVID-19. Бащата в семейството наскоро се е прибрал от Франция.
Най-възрастният пациент е жена на 86 години, която е настанена в болница в тежко състояние. Най-малкият установен носител на болестта е момченце на 3 години.
Сред заразените има 13 лекари и двама полицаи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце и облаци ще се редуват в събота
Следваща статияМинаваме към лятно часово време: Местим стрелките с 1 час напред

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here