дом Култура Хореографът Борис Иванов с награда „Златна муза“

Хореографът Борис Иванов с награда „Златна муза“

0
ДЯЛ

В Световния ден на танца, хореографът Борис Иванов от СУ „Сава Доброплодни“ – гр. Шумен, получи признание за своята преподавателска дейност.
На 29 април, на официална церемония в Зала 1 на НДК Асоциацията на хореографите в България за втора поредна година връчи своите Годишни награди в областта на хореографията „Златна муза“. Събитието се проведе с подкрепата на Министерството на културата и НДК, и с генерален медиен партньор БНТ, която излъчи церемонията в празничния 1 май. Връчването на отличията „Златна муза“ 2018 бе уважено от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, министъра на туризма Николина Ангелкова, зам.-министъра на културата Румен Димитров, депутати, видни интелектуалци, бизнесмени, общественици. Присъстваха хореографи и творци, работещи в областта на хореографията, много почитатели на танцовото изкуство.Общо 36 бяха номинираните – творци, учени и педагози в областта на хореографията за техните творби, изяви, постижения, събития и др., представени за първи път през изтеклата 2017 календарна година на родната сцена. Годишните награди „Златна муза“ 2018 бяха връчени отново в 11 категории.Наградата за преподавателска дейност в областта на хореографията спечели Борис Иванов – преподавател по хореография от СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен, а статуетката връчи проф. Даниела Дженева – зам. ректор на АМТИИ – Пловдив и главен художествен ръководител на фолклорен ансамбъл „Тракия“.
Снимката е предоставена от СУ „Сава Доброплодни“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУлици в Шумен и околни села без ток
Следваща статияШумен ще отбележи тържествено 90-годишнината на композитора Александър Танев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here