дом Култура Фотоизложбата „Инкогнито в Индокитай” на Тихомир Тричков ще гостува в Шумен

Фотоизложбата „Инкогнито в Индокитай” на Тихомир Тричков ще гостува в Шумен

0
ДЯЛ

Фотоизложбата „Инкогнито в Индокитай” на Тихомир Тричков ще бъде представена в Шумен. Това съобщиха от Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“.
В експозицията са включени кадри от пътешествието на автора й в Камбоджа, Тайланд и Мианмар. Изложбата, седма по ред на Тихомир Тричков в родния Шумен, ще бъде открита от 17.30 часа в библиотеката на 9 ноември и ще остане до 30 ноември. Тихомир Тричков е роден в Шумен, но от години живее и работи в САЩ. Завършва курс по фотография в Калифорнийския университет, член е на Националното географско дружество на САЩ и вече има своите признания в областта на голямата си страст – фотографията. Снимка, направена в училище в Момбаса, Кения, му осигурява място на финала в ежегодния фотоконкурс на списание „Смитсониън”. Негова фотография от Перу е избрана за един от фаворитите на туристическия National Geographic.
Предходните фотоизложби, с които авторът гостува в родния си град, бяха посветени на Кения, Перу, Непал, Еквадор, Исландия и Рила, Куба, Индия, Монголия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ ход са строителни дейности по две улици във Велики Преслав
Следваща статия3 754 нови случаи на COVID-19 у нас, в Шуменско са 90

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here