дом Общество Фирма „Велпа“ в Каспичан търси главен счетоводител

Фирма „Велпа“ в Каспичан търси главен счетоводител

0
ДЯЛ

„Велпа“ ЕООД в Каспичан търси да назначи главен счетоводител в производственото си предприятие в града.
Кандидатите трябва да са организирани, мотивирани и комуникативни, изисква се средно икономическо образование, за предпочитане специалност“Счетоводство и контрол“ или висше икономическо, опит на подобна длъжност минимум 5 години, добра компютърна грамотност, умение за работа в екип.
Фирмата предлага мотивиращо заплащане, приятна работна атмосфера, работно време от 08.00 – 17.00 ч., понеделник – петък, осигурен транспорт от град Шумен и околността.
Задължение на длъжността: водене на оперативно счетоводство, съхраняване на счетоводна документация на електронен и хартиен носител, своевременно и законосъобразно отразяване на счетоводни операции, изготвяне на всички статистически форми за годишни финансови отчети /ГДО/, както и публикуване на ГДО в Търговския регистър. И още, подготовка на финансови справки и отчети, декларации и др. форми съгласно изискванията на ръководството и нормативната уредба, следене на настъпили промени в законодателството, отнасящи се до счетоводната дейност на дружеството. В задълженията влизат ТРЗ и личен състав, поддържане на досиетата на работниците, извършване на плащания по електронен път, трудова медицина.
Контакт ще бъде осъществен само с кандидати, одобрени след предварителен подбор по документи.
Телефон за справки: 0888 970 593.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМайка и дете от Тъкач с COVID-19 са в Инфекциозно отделение
Следваща статияСформираха комисия за преброяването във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here