дом Общество Фалшива водка изпрати рожденичка в Спешното?

Фалшива водка изпрати рожденичка в Спешното?

0
ДЯЛ

18-годишна ученичка в престижна гимназия в Шумен бе приета в Спешно отделение заради алкохолно натравяне. По морални и етични съображения и заради притеснението на съучениците й, които в ранните часове днес я предадоха в ръцете на дежурния лекар, спестяваме името на момичето. Изплашените до смърт приятелки на младата дама са повикали линейка, научи 24shumen.com от отлично осведомен източник в болницата.
Момичето е припаднало по време на купон в дома й. Празнували рождения й ден.
Не знаем със сигурност колко водка е изпила, но се свлече на земята и припадна. Количеството обаче може би около 500 гр. разказала приятелка на лекаря, според когото толкова алкохол дори за мъж е много.
Медицински екип веднага включил натровената рожденичка на системи в Шокова зала. Около нея са били две нейни приятелки. Дошъл и приятелят й, който се разплакал при безпомощния вид на любимата си. Санитарка го успокоила, че няма нищо страшно и че младото момиче е в сигурни ръце.
На въпрос на сестрата, знаят ли родителите за случая, отговорът бил, че тя вече е пълнолетна и живее отделно от тях.
И двете приятелки на девойката били повече от категорични, че рожденичката е пила фалшив алкохол и заради това се е натровила.
Все още няма яснота дали е така защото няма резултати от назначеното изследване.
Настъпващия ден гостите на купона посрещнаха на входа на Спешното в очакване на медицинско заключение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛеден дъжд! Ограничено е движението от Шумен до границата с област Силистра
Следваща статияВижте кой и за какво може да ни спре за проверка на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here