дом Общество Утринна разходка: Балон се извиси в небето над Мадара (снимки)

Утринна разходка: Балон се извиси в небето над Мадара (снимки)

1
ДЯЛ

В ранните утринни часове, летящ балон се извиси в небето над Мадара, видя репортер на 24shumen.com. Полетът му премина над близките населени места – Царев брод, „Мътница“ и „Макак“.

Огромният балон кръжа около половин час в небето и привлече вниманието на ранобудните.

Рано сутрин метеорологичните условия са най-подходящи за летене с балон, когато тихият и спокоен приземен слой благоприятства лесното излитане и кацане, тъй като с напредването на деня слънцето все по-силно нагрява земята и приземния слой въздух, като образуващите се възходящи и низходящи течения затрудняват контролирането на полета.


24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВеликденски сметки: Колко ще струва празничната трапеза на шуменци?
Следваща статия30-годишна дама дари свои икони на храм във Велики Преслав

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here