дом Криминале Три комина и един фургон са горели в Шуменско за последното денонощие

Три комина и един фургон са горели в Шуменско за последното денонощие

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

На седем сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи през последните 24 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. В 12.44 вчера е приет сигнал за пожар в комин на ул. „Петър Берон” в Шумен. Пламъците са погасени с оцетна киселина, няма загуби. Малко след 20.00 ч. е погасен пожар в комин на жилище на ул. „Владайско въстание” в Шумен. Погасен е още един пожар в комин на жилище във Велики Преслав и в контейнер за смет в Нови пазар. Всички са без материални загуби.
В 21.06 ч. снощи е получен сигнал за пожар във фургон на строителен обект на ул. „Млада гвардия” в Шумен. Огнеборци заварили фургона силно задимен. След спиране на електрическото напрежение пламъците били погасени с помощта на 200 л вода. Причината за огъня е късо съединение в захранващата мрежа. Спасен от опожаряване е и съседен фургон, унищожена е техника в единия, опушени са 20 кв. м стени.
Спасителен екип от Шумен е оказал съдействие за разчистване на паднало вследствие на силния вятър дърво на пътното платно на ул. „Ген. Драгомиров” около 23.50 ч. Екипът премахнал падналото дърво и обезопасил платното за преминаващите автомобили. Веднага след това е насочен към ул. „Северна” след съобщение за паднал на платното електрически стълб. Унищожена е броня на лек автомобил „Киа Карнавал”, с плевенска регистрация. Екипът премахнал стълба от пътя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаказан за шофиране без книжка отново седна зад волана
Следваща статияБлъснаха жена на кръстовище в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here