дом Криминале Трима пияни шофьори изтрезняха в ареста

Трима пияни шофьори изтрезняха в ареста

0
ДЯЛ

Трима водачи са установени да шофират след употреба на алкохол през последните 24 часа В Шуменско. Двама от тях на територията на РУ- Нови пазар, третият – на територията на РУ- Каолиново. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 04.20 часа вчера за проверка на ул. “Стара планина“ в Каспичан е спрян водач на „Фолксваген Пасат“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 19-годишен местен жител, който бил във видимо нетрезво състояние. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,11 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в РУ- Нови пазар.
64-годишен мъж от Шумен бил установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол в Нови пазар. Проверката била извършена на ул. “Цар Петър“ в града около 22.10 часа.Той бил зад волана на лек автомобил „Опел Вектра“ с шуменска регистрация.Изпробван е с дрегер, който отчел 1,75 промила алкохол в издишания въздух.Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.
Около 01.25 часа тази нощ на ул. “23-ти септември“ в Никола Козлево полицейски екип спрял за рутинна проверка бил спрян водач на лек автомобил „Фолксваген Венто“ с добричка регистрация. Зад волана бил 33-годишен жител на село Зърнево, община Тервел. Лъхал на алкохол и бил тестван с дрегер. Отчетени са 1,38 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Каолиново.
По трите случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха тийнейджър с наркотици
Следваща статияЕксперт: 6,3% от населението вече се е срещало с COVID-19, а 76% не могат да хванат коронавирус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here