дом Общество Този път снегът не успя да изненада институциите

Този път снегът не успя да изненада институциите

0
ДЯЛ

Въпреки снега, който валя снощи в областния град, обстановката остана спокойна. Снеговалежът започна късно снощи и продължи почти през цялата нощ, но не успя да образува дебела снежна покривка. По данни на Областно пътно управление, улиците и пътищата са били обработвани през цялата нощ от 47 машини, използвани са и 364 тона сол.
От там уточниха още, че няма затворени участъци в областта. Пътищата са нормално проходими при зимни условия. След като първият сняг „изненада” снегопочистващите фирми, този път ситуацията не беше подценена.
Днес в Шуменско ще преобладава облачно време и по-късно през деня ще завали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от югоизток, ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат около 5°.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБабин ден е, празнуват и носещите имената Максим, Неофит, Валери и Валерия
Следваща статияНевероятно, но факт! 9-годишно момче стана иподякон в шуменска църква

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here