дом Криминале Тираджия залови афганистанци, вмъкнали се в ремаркето на камиона

Тираджия залови афганистанци, вмъкнали се в ремаркето на камиона

0
ДЯЛ

Досъдебно производство за незаконно влизане през държавната граница е образувано в РУ- Шумен срещу четирима, определящи се като граждани на Република Афганистан. Вчера, поради влошените метеорологични условия, украински гражданин, водач на влекач „Ивеко“ паркирал на паркинг на бензиностанция край Шумен. Мъжът видял, че от ремаркето на автомобила някой прави опит да излезе. Подаден бил сигнал в полицията. Пристигналият на място полицейски екип установил четирима мъже на видима възраст от 15 до 22 години. Не представили документи за самоличност.
Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 279 ал.1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбразувано е досъдебно производство за кражба на ток
Следваща статияУра! Удължават ваканцията за учениците в общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here