дом Криминале Телевизор пламна в Шумен, бали сено горяха в Мировци

Телевизор пламна в Шумен, бали сено горяха в Мировци

0
ДЯЛ

Седем са получените сигнали за произшествия през изминалите 24 часа.
В 13.36 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в апартамент на пети етаж в блок на ул.“Ген. Драгомиров“. Към адреса бил насочен екип. На място било установено, че пламъците тръгнали след късо съединение в телевизор. Телевизорът е унищожен, опушени са около 100 кв.м. стени. Пожарът е погасен с 200 л. вода, апартаментът е спасен от опожаряване.
В 16.00 часа вчера е получен сигнал за пожар на бали със слама в двор на къща в село Мировци. Към адреса бил пратен противопожарен екип. Огнеборците заварили да горят бали в сеновал, който бил в непосредствена близост го главния път на селото. Пламъците са погасени с помощта на 6 тона вода, унищожени са 400 бали фураж. Причина за пожара- небрежност при боравене с открит огън.
Дежурните противопожарни екипи са оказали съдействие за погасяване на пожар в сухи треви в местността „Под манастира“ в Шумен, в сухи треви в землището на село Памукчии, премахване на счупени клони от двор на база в село Царев брод след. Погасен е пожар в комин на имот на ул.“Кубадин“ в Шумен, който е без материални загуби. Екип от Нови пазар е оказал съдействие за дезинфекция на търговски обекти в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма нови случаи на коронавирус в МБАЛ-Шумен
Следваща статияВандал наряза гумите на паркирана кола във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here