дом Общество С 4 трофея ще участва СИДП на Световното ловно изложение

С 4 трофея ще участва СИДП на Световното ловно изложение

0
ДЯЛ
Снимка: СИДП

С четири трофея смята да участва Севароизточното държавно предприятие (СИДП) на Световното ловно изложение през септември в унгарската столица Будапеща. Това съобщиха от ведомството.
Страната ни ще има собствен щанд, като на него предприятията ще покажат елитни трофеи отстреляни през последните години и ще запознаят посетителите с възможностите за лов и почивка в България.
Североизточното държавно предприятие ще се представи със сръндака от ДЛС-Тервел, на който предстои международна оценка, а очакванията са този трофей да бъде в топ 10 на световната класация за този вид. На изложението ще бъдат показани и два благородни елена отстреляни в ДЛС-Черни Лом, както и трофей от изключителен глиган добит в ДГС-Върбица.
Експертите от СИДП се надяваха международната оценка на сръндака от Тервел да бъде направена през месец май на изложението в немския град Дортмунд, но за съжаление COVID 19 отложи и това събитие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУлични ремонти за близо 6 000 000 лева започват в Шумен
Следваща статия528 нарушения за скорост на пътя, 74 акта и 263 глоби с фиш за пет дни в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here