дом Общество Създаването на общински фонд „Ин витро“ на финалната права

Създаването на общински фонд „Ин витро“ на финалната права

0
ДЯЛ

Правилникът за създаване фонд „Ин витро“ за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми влиза в дневния ред на предстоящата сесия на Общинския съвет в Шумен. Заседанието е на 26 юли.
Правилникът беше изработен от работна група, разгледан и одобрен на съвместно заседание на Правната и Здравната комисия към ОбС.
Дискусии сред съветниците се очакват във връзка с приемането на две наредби – за реда и условията за ползване на спортни обекти и съоръжения, общинска собственост и за условията за финансиране на спортните клубове. Досега те са били оттеглени от вносителите за доработване на текстове.
В дневния ред е включена и точка за актуализацията на програмата за управление на отпадъците, както и информация за текущо изпълнение на бюджета на общината за първите шест месеца. А също и текущите промени в разходната част.
Съветниците ще решат кои да бъдат новите съдебни заседатели от списъка с одобрените от Правната комисия 48 кандидати. Гласуването ще бъде тайно със „за“, „против“ и „въздържал се“. Но решаващата дума ще имат съдии от Апелативния съд във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГрандиозно откриване на „Арена Шумен“! Бойко Борисов прерязва лентата
Следваща статияНамаляват бумащината: Отпада издаването на хартия на шест вида удостоверения