дом Общество Стела Илиева е отстранена от длъжността директор на РИОСВ-Шумен

Стела Илиева е отстранена от длъжността директор на РИОСВ-Шумен

0
ДЯЛ

Стела Илиева е отстранена от длъжността директор на РИОСВ-Шумен. Това потвърдиха за 24shumen.com от местната екоинспекция.
Илиева е отстранена от длъжност със заповед на министъра на околната среда и водите Емил Димитров.
Документът е получено в РИОСВ-Шумен вчера в 17.30 часа. Илиева е подписала заповедта.
От местната екоинспекция не посочиха мотиви за отстраняването на директорката, но уточниха, че и днес не могат да се свържат с Министерството на околната среда и водите, за да разберат аргументите за уволнението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНасрочиха частични избори за кмет на село Боян
Следваща статияНеправоспособен водач от Нови пазар шофира дрогиран в Исперих

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here