дом Общество Сребърните бижута са сред най-купуваните подаръци в Шумен

Сребърните бижута са сред най-купуваните подаръци в Шумен

0
ДЯЛ

Празничната треска за подаръци не спира вече седмици. Сред най-търсените изненади в Шумен са сребърните бижута. Изборът на купувачите е провокиран от идващата високосна 2020 година. Традицията повелява, когато годината има 366 дни да се носи сребро. Металът съответства на цвета на Луната и влиянието й върху живите същества на Земята. Среброто пречиства успешно тялото и духа. По тази причина, ако в продължение на цели три години вашето тяло събира жизнена енергия, то на четвъртата, високосна година, е необходимо да се пречистите и да стартирате новия си жизнен цикъл напълно пречистени.

„Не може да се каже, че клиентите търсят нещо определено. Купуват всичко от пръстени, халки, висулки до гривни, колиета и цели комплекти. По китайския календар 2020 година ще бъде на металния плъх. Този факт вероятно също провокира засиленото търсене на сребърни накити“, коментира собственичка на магазин за сребърни бижута.
Цените на накитите и украшенията са в широк диапазон. Изборът е огромен. „Най-търсени са накитите в средния ценови регистър между 40 и 100 лева“, сподели продавачка на сребърни накити.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТарикати източват безконтактните ни карти
Следваща статияТурнирът „Да помогнем на Дарко“ събра футболисти за седма година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here