дом Криминале Спипаха двама пияни шофьори, друг въртял волана напушен

Спипаха двама пияни шофьори, друг въртял волана напушен

0
ДЯЛ

32-годишен мъж от Царев брод е установен да шофира след употреба на алкохол на контролно-пропускателен пункт. В събота около 18.40 часа на ул.“Софийско шосе“ служителите на реда извършили проверка на водач на лек автомобил „Форд Транзит“ с шуменска регистрация. 32-годишният мъж бил изпробван с дрегер, който отчел 1,30 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ – Шумен.
Около 23.40 часа на 27 март на изградения контролно-пропускателен пункт на ул.“Софийско шосе“ до хиподрума в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация. 45-годишният мъж зад волана е изпробван за шофиране в нетрезво състояние. Дрегерът отчел 1,22 промила алкохол в издишания от шуменеца въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
24-годишен мъж от Шумен бил установен да шофира след употреба на наркотични вещества. На 27 март около 15.30 часа на панорамен път към паметник „Създатели на българската държава“ била извършена проверка на водач на лек автомобил „Хонда Сивик“ с шуменска регистрация. Шуменецът дал положителна на канабис проба, след което е задържан в Районното управление в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама агресивни мъже
Следваща статияДама, шофирала почерпена излезе от ареста и … подкара нерегистрирана кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here