дом Общество Сезон 4 „Влез в час с данъците“: НАП ще раздаде 10 големи...

Сезон 4 „Влез в час с данъците“: НАП ще раздаде 10 големи награди на лотариен принцип

0
ДЯЛ

За четвърта поредна година, едновременно със старта на учебната година, НАП даде началото на образователния си проект „Влез в час с данъците“. Целта му е младите хора на възраст между 14 и 18 години да получат основни познания за данъчната и осигурителната система в страната. В рамките на инициативата близо 100 служители на НАП ще се срещнат с ученици от 28-те областни града в страната. При срещата си със средношколците лекторите на НАП ще се стремят да провокират интерес у тях, като им предоставят подходящи източници на информация за данъците и осигуровките.
Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Лекциите, които ще изнасят служителите на НАП в класните стаи, ще включват видео-материал, който представя данъчната материя чрез диалог с участието на популярни лица. Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за проекта и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди.
В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Първата награда ще бъде изтеглена на 1 октомври 2018 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова дава на съд кмета на Хитрино Нуридин Исмаил
Следваща статияВременна промяна в движението на улици в Шумен заради кастрене на дървета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here