дом Здраве Руският гражданин с коронавирус е излекуван, изписват го от болницата

Руският гражданин с коронавирус е излекуван, изписват го от болницата

0
ДЯЛ

Днес предстои изписване от инфекциозно отделение на излекувания от коронавирус руски гражданин. Същият е с 2 отрицателни резултата за SARS-Cov2, съобщиха от МБАЛ-Шумен.
През вчерашния ден са взети 5 проби на хоспитализирани пациенти и 28 на болничния персонал, съобщиха от МБАЛ-Шумен.Всички проби са отрицателни за SARS-Cov2.
Продължава лечението на приетите с COVID-19 пациенти в инфекциозно отделение и ОАИЛ. През вчерашния ден е приет за интензивно лечение пациент с дихателна недостатъчност, контактен на положителен за COVID-19. Поради усложнената епидемична обстановка в „МБАЛ- Шумен“ АД е значително увеличен разхода за дезинфектанти и лични предпазни средства.
В тази връзка и поради намалените приходи в лечебното заведение се обръщаме към дарители с молба за финансова помощ за закупуване на достатъчно количество лични предпазни средства и дезинфектанти:

Банкова с/ка на „МБАЛ- Шумен“ АД
IBAN BG04CECB97901048884100
BIC CECBBGSF
ЦКБАД – клон Шумен

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпециализирана акция на полицията се провежда в Каспичанско
Следваща статия„Алкомет“ ще произвежда части за немски автомобилен гигант

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here