дом Политика Росица Антонова поема временно управлението на Шумен

Росица Антонова поема временно управлението на Шумен

0
ДЯЛ

Росица Антонова бе одобрена за временен кмет на община Шумен по време на предизборната кампания. С 40 гласа „за“ съветниците единодушно подкрепиха предложението на общинската администрация.
Росица Антонова ще поеме временно управлението на Шумен, тъй като настоящият кмет Любомир Христов влиза в надпреварата за втори мандат.
Антонова поема поста в началото на следващата седмица и ще остане на него до полагане на клетва от новоизбрания градоначалник.
Съветниците одобриха и временни управници на 14 села в община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБурни аплодисменти, трогателни думи и сладолед от зам.-кмет за най-гласовитите посланици на Шумен
Следваща статияПоследна сесия на разпоредителния орган, всичко на масата…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here