дом Криминале Рекордьор „прелетял“ със 167 км/ч край камера, олекна с 1 150 лева

Рекордьор „прелетял“ със 167 км/ч край камера, олекна с 1 150 лева

0
ДЯЛ

22 303 са нарушенията на скоростните режими през изминалата 2018 година на територията, обслужвана от ОДМВР – Шумен. Най-много са водачите, които са превишили ограниченията на скоростта с до 30 км/ час над максимално допустимата – 18 172. Със скорост между 31 и 40 км/ час над максимално позволената са установени да шофират 3115 водачи. 727 са преминали през стационарни и мобилни камери със скорост, която е между 41 и 50 км/ час над максимално разрешена.
През годината са засечени 289 водачи, които не са спазили режимите на скоростта и са преминали по пътни участъци със скорост от над 50 км/ час над допустимата. В тази категория нарушители е и водач на лек автомобил „Ауди“ А5, който бил засечен да шофира с 167 км/час при разрешени 60 км/час. „Рекордьорът“ бил заснет от мобилна камера на сектор „Пътна полиция“ на 4 май до град Смядово. За превишение на скоростта със 107 км му е наложена глоба с фиш в размер на 1 150 лева. Със скорост на движение 143 км/ час край Смядово на 22 април бил засечен водач на лек автомобил „Ауди“ А3 при въведено ограничение на скоростта 60 км/ час. Съставен му е фиш на стойност 900 лева. На 30 март по пътя Русе- Варна край Шумен бил установен водач на лек автомобил „Ауди“ А7 със 141 км/час при разрешени 60. Наложена му е глоба с фиш в размер на 900 лева. Тримата нарушители са установени с мобилна камера.

Стационарната камера край Шумен също е запечатала „състезатели“ през годината. Най-много е бързал водач на лек автомобил „Ауди“ А3, който на 24 януари е преминал през „очите“ на кат с 146 км/ час при ограничение на скоростта от 60 км. Стойността на издадения електронен фиш е 950 лева. Три дни след това е установен вторият по превишение на позволената скорост водач. Той бил зад волана на лек автомобил „Пежо“ 307 и бил засечен да шофира с 143 км/час. За превишената стойност на скоростта му е съставен електронен фиш на стойност 900 лв.

Трето място го делят водачи на „Хюндай Купе“ с плевенска регистрация и „Ауди“ А8 с пловдивска, които при ограничение на скоростта от 60 км/час са преминали със 141 км. За „прелитането“ през камерата наложената глоба с електронен фиш на двамата е в размер на 900 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор блъсна 71-годишна жена на пешеходка пътека, счупи й таза
Следваща статия„Мътница“ и „Макак“ – в готовност за протести заради винетките

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here