дом Общество Райони от Шумен и села от областта остават без ток днес

Райони от Шумен и села от областта остават без ток днес

0
ДЯЛ

Без ток от 9 ч. до 17 ч. днес и утре ще останат селата Друмево, Костена река, Кладенец и ТП ВиК-Кладенец. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9 ч. до 9.30 ч. и 16.30 ч. до 16.30 ч. в районите на селата Васил Друмево, Илия Блъсково, Благово и Овчарово.
Прекъсванията на тока се налагат поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия. По тази причина днес от 8.30 ч. до 17.00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в Шумен в района на фирмите „Веста-транс“ ООД, „Антас“ ООД, „Антасстрой“ ООД, ЕТ „Алес-90 В. Вълчанов“, КТП „Премиер, „Росимо“ ООД.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.30 ч. и от 15.00 ч. до 17.00 ч. в районите на ул. „Индустриална“ – фирми „Антас“, „Алуакс“, „Лавена“, „Безалкохолни напитки“, „Млекопреработване“, бившата фабрика „Родопа“, „Диавена“, „Зърнобаза“, ОКС, „Контакс“, „Премиер“.
Също днес от 9.00 до 17.00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: РРТС Венец и Капитан Петко.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюджет ‘2019: Планират 20 000 лева за фонд „Инвитро”
Следваща статияИгнажден е, внимавайте кой ще влезе пръв в дома ви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here