дом Общество Ремонтът приключи, пълненето на водопровода започва в 10.00 часа в събота

Ремонтът приключи, пълненето на водопровода започва в 10.00 часа в събота

0
ДЯЛ

Пълненето на довеждащия водопровод от язовир „Тича“ започва в събота, 18 януари, в 10.00 часа. Това съобщиха от ВиК-Шумен.
В момента авариите са отстранени. Извършват се довършителни дейности по затваряне на капаци, отоци, засипване на изкопи. Вчера и днес 10 екипа от Шумен, Бургас, Търговище, Велики Преслав и Нови пазар се справиха с над 20 локализирани аварии по трасето на водопровода с дължина над 20 километра. Най-много време отне ремонтът на аварията в местността „Сусурлука“ край квартал „Дивдядово“. Тя бе и причината заплануваните дейности да започнат с ден по-рано. Най-сложни бяха заварките на 4 теча по тръбата, която е под нивото на пътя край село Хан Крум. Там в 100-метров тунел на голяма дълбочина екипите влизаха със кислородни бутилки. За този ремонт помогна и екип на пожарната.
Вчера бяха отстранени 8 големи и 5 по-малки аварии, а днес още 12. Екипите на ВиК работиха при тежки условия, но въпреки това се справиха с поставените задачи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМярка: Ще ни проверяват по границите дали сме в болнични
Следваща статияПуснаха водата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here