дом Общество Протестите свършиха, 2 месеца тишина и… горивата скочиха!

Протестите свършиха, 2 месеца тишина и… горивата скочиха!

0
ДЯЛ

Клаксоните заглъхнаха, протестите и колоните автомобили с байряци останаха в миналото и два месеца по-късно… цените на горивата тръгнаха нагоре.
Днес област Шумен е на десето място в класацията на fuelo.net.
При следни цени в страната за бензин А95 от 2.00 лева, шуменци плащат с 1 стотинка по-малко. Същата е ситуацията и при останалите горива – дизелът струва 2.19 в бензиностанциите в областта, при средна цена в страната от 2.20 лв.
Пропан-бутанът пък е с 2 стотинки по-евтин. При средна цена от 0,94 лв., шуменци зареждат за 0,92 лв.
Бензин А98 е по-скъп с 1 стотинка. Средната му цена в Шуменско е 2,27 лв. за литър.
Припомняме, че по време на протестите миналия ноември срещу цените на горивата, които прераснаха в протест срещу правителството, по всички вериги в страната бензиностанциите коригираха „офертите” към потребителите в посока надолу. „Тишината“ обаче отново прати цените на почти старите нива с тенденция да растат още.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС пряко договаряне Община Шумен ще закупи багер за ОП „Чистота“
Следваща статияОколо 9 000 лева ще влязат в местната хазна от такса „домашно куче“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here