дом Общество Продължава раздаването на продукти по училищните схеми

Продължава раздаването на продукти по училищните схеми

0
ДЯЛ

Раздаването на продуктите по схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“ продължава в училищата и детските градини в Шумен. Пакетите са предоставят по специално изготвен график. То започна на 4 май и ще продължи до края на тази работна седмица.
Продуктите по схемите за плод и мляко се дават за период от 13 март до 13 май.

Пакетите включват около 2 килограма краставици, 450 грама кашкавал, 3 ябълки и 3 банана.
В СУ „Сава Доброплодни“ раздаването на продуктите започна днес в 11.30 часа. Пакети ще получат 384 ученици от начална степен. В училището са организирани 4 пункта за раздаване. Влиза се от задните входове на учебното заведение.

Служителите, които предоставят пакетите са снабдени с предпазни средства – престилки, маски, ръкавици.
От училището са осигурили дезинфектанти.

Преди да получи продуктите и да се разпише в списъка всеки дезинфекцира ръцете си. Родителите са доволни от качеството на плодовете и зеленчуците.
Директорката на училището Албена Иванова-Неделчева обясни, че има няколко единични бройки от плодовете, които не отговарят на изискванията. Те са отделени и се очаква да бъдат подменени.
Раздаването на пакетите в СУ „Сава Доброплодни“ ще продължи до 18.30 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна изплащането на пенсиите
Следваща статияБезработните в община Шумен към момента са 1 197, масови съкращения няма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here