дом Общество При съседите: Късметлия от Попово удари 1 000 000 лева от Националната...

При съседите: Късметлия от Попово удари 1 000 000 лева от Националната лотария

0
ДЯЛ

Юнал Хюсеинов от Попово е най-новият член на клуба на милионерите от Националната лотария.
Мъжът спечелил главозамайващата сума от билета „Златните пирамиди за милиони 3“.
Късметлийският билет 33-годишният работник купил от Търговище. Бил заедно със съпругата си. Юнал изтрил само баркода и проверил билета в електронната система. Когато на екрана се показала сумата с шест нули физиономията на жена му започнала да се променя. В началото и двамата не повярвали на очите си. От вълнение съпругата му не успяла да преброи нулите и решили, че печелят 10 000 лева. Юнал обаче отново се вгледал в картончето, но заслепен от емоцията решил, че са 100 000 лева. В крайна сметка печалбата се оказала 1 000 000 лева.
„Когато видях, че печеля, се развълнувах много и не можах да преброя нулите. Помислих, че печалбата е 100 000 лева. След като разбрах, че е един милион, не бях на себе си. Прегръщахме се всички, вълнението беше неописуемо“, разказа Юнал.
Късметлията работи като машинен оператор в завод за изработка на стъкло и химически вещества. Семеен е, с две деца. Споделя, че е мечтал да спечели от лотарията, но никога не си е помислял за такава сума. След изненадващото събитие, което се случи в живота му, казва, че се чувства голям късметлия.
С парите късметлията от Попово ще подпомогне бизнеса на баща си. Възнамерява да си купи нова кола и жилище.
Снимка: Национална лотария
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорски стражари намериха убита на пътя сърничка
Следваща статияОбщинският съвет в Хитрино помогна за лечението на дете

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here