дом Криминале При съседите: Възрастна жена загина при пожар в дома й

При съседите: Възрастна жена загина при пожар в дома й

0
ДЯЛ

Тази сутрин около 08.55 часа в оперативната дежурна част на РУ-Попово е получен сигнал за възникнал пожар в дома на самотноживееща 88-годишна жена в село Априлово. В резултат на инцидента жената е починала, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Търговище.
Извършен е оглед на местопроизшествието, при който видими следи от насилие по тялото й не са установени. То е откарано за аутопсия в МБАЛ-Търговище. В резултат на пожара са унищожени бяла техника, домакинско имущество, хранителни продукти, и са опушени 80 кв м стени. Пожарът е погасен от екип служители на РСПБЗН-Попово. Сградата е спасена от огъня.
Причините за възникване на инцидента ще бъдат изяснявани в хода на образуваното досъдебно производство по описа на РУ-Попово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзстановиха движението на кръстовището в центъра на Шумен
Следваща статияКметът на Мадара предлага референдум за отделяне на селото от община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here