дом Общество Приятна изненада за децата от КСУ „Детелина“, ГЕРБ дариха перална машина

Приятна изненада за децата от КСУ „Детелина“, ГЕРБ дариха перална машина

0
ДЯЛ

Малчуганите от КСУ „Детелина“ бяха приятно изненадани от ПП ГЕРБ по случай Баба Марта. ОТ своя страна екипът на комплекса изпратиха благодарствено писмо към партията.
„Искаме да изразим дълбоката си благодарност към ПП ГЕРБ – Шумен за благородния жест, който проявиха към децата настанени в КСУ „Детелина”. По случай Баба Марта, заедно с красивите мартенички, които бяха раздадени, бяхме и приятно изненадани от допълнителен подарък, който ни беше поднесен – перална машина, за нуждите на децата .
Ние знаем, че благородните инициативи нямат политическа принадлежност, те са израз на човешката добрина и точно затова искаме публично да изразим своята благодарност.
Тази инициатива е поредния акт на внимание, който децата получават от представителите на ГЕРБ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт Швейцария с любов за шуменските малчугани (снимки и видео)
Следваща статияДвама министри пристигат в Шумен, за да инспектират язовир „Тича“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here