дом Здраве Призив: Заради два потвърдени случая на коронавирус във Велики Преслав, спазвайте противоепидемичните...

Призив: Заради два потвърдени случая на коронавирус във Велики Преслав, спазвайте противоепидемичните мерки!

0
ДЯЛ

Заради потвърдени два случая на коронавирус на територията на община Велики Преслав от местната администрация апелират към гражданите да спазват основните противоепидемични мерки като лична хигиена, физическа и социална дистанция.
Припомняме, че първия случай е на 60-годишен мъж от ромския квартал „Боровец“ във Велики Преслав. Другият диагностициран с вируса е също мъж на 60 години от село Хан Крум. Двамата са настанени за лечение в областната болница.
Местната власт предприе и мерки по дезинфекция на улиците във Велики Преслав и село Хан Крум.
„При наличие на симптоми на заболяването, следва да уведомите личния си лекар, за да бъдат предприети адекватни мерки за лечение в най-ранна фаза. Всяко прикриване на заболяването или забавяне в лечението му, би довело до по-големи усложнения”, пише в съобщение до гражданите на старата столица.
Никой не може да прогнозира колко дълго ще живеем в „условията на COVID – 19“, но можем заедно да спазваме мерките, с които да го надживеем!, завършва обръщението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма да затягат мерките у нас въпреки скока на заразените с COVID-19
Следваща статия17 години затвор при строг режим за овчар, пребил колегата си до смърт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here