дом Общество Поредно училище в община Върбица минава на парно

Поредно училище в община Върбица минава на парно

0
ДЯЛ

Община Върбица финансира цялостното изграждане на модерно парно отопление в начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Бяла река.
Досегашното отопление с печки на дърва и въглища, остава в миналото. Тук учат повече от 150 деца от селата Тушовица и Бяла река. А родители са доволни от придобивката и благодарят на кмета, че мисли за учениците.
Подновена е покривната конструкция в санираната сграда.
Школото в Бяла река е поредното в общината, където е извършена топлоизолация и минава на парно.
На дневен ред е изграждането на физкултурен салон в СУ „Св.Паисий Хилендарски“ във Върбица.
„Проектът е изготвен от наши експерти. Обявена е обществена поръчка за изпълнител“, заяви за 24shumen.com кметът инж. Мердин Байрям.
За следващата година е предвидено изграждането на ново крило в училището, тъй като класните стаи не достигат.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченик от Шумен с трето място в национален конкурс по фотография
Следваща статияДоброволци събраха десетки чували с отпадъци в парка на Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here