дом Общество Подпомагат 50 семейства от община Велики Преслав по Програма „РОМАКТ”

Подпомагат 50 семейства от община Велики Преслав по Програма „РОМАКТ”

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав е одобрена по Схема за малки грантове по Програма „РОМАКТ” на стойност 5 000 лв. Договорът е подписан на 27 април 2020г., съобщиха от местната администрация.
Средствата са предназначени за справяне с хуманитарната криза, породена от обявеното извънредно положение заради разпространението на COVID-19. Целта на проекта е да бъдат подкрепени най-нуждаещите се семейства от маргинализираните общности.
По списък предоставен от Местната инициативна група към Обществен съвет за сътрудничество по етническите и интеграционни въпроси ще бъдат подпомогнати 50 семейства от цялата община, които не са обхванати от други програми и инициативи. Хуманитарната помощ се изразява в предоставянето на пакети с храни от първа необходимост, дезинфекциращи препарати, предпазни маски и ръкавици.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес отбелязваме Международния ден на труда
Следваща статияОгнеборци гасиха пожари в сухи треви, отстраниха опасен клон на шуменска улица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here