дом Други Пиесата „ Всичко или нищо“ гостува на шуменска сцена

Пиесата „ Всичко или нищо“ гостува на шуменска сцена

0
ДЯЛ

Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще представят култовата пиеса „ Всичко или нищо“ в шуменския театър „ Васил Друмев“.
На 12 октомври жители и гости на града ще имат възможността да се насладят на трогателната пиеса, която е написана и режисирана от Лиза Шопова специално за тримата актьори, които са близки приятели.
„ Всичко или нищо“ разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е вдъхновена от темата за приятелството и любовта.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВтори златен медал за СК „Шуменска крепост“ от Балканското по кикбокс
Следваща статияГоляма част от Шумен остава без ток в понеделник, смущения са възможни и в сектор „Пътна полиция“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here