дом Общество Отменена е общинската конференция на БСП в Шумен

Отменена е общинската конференция на БСП в Шумен

0
ДЯЛ

Общинската конференция на БСП Шумен, насрочена за 14 март се отменя заради забрана за провеждане на масови мероприятия.
„Във връзка с тази заповед бяхме уведомени, че няма как да използваме залата на Община Шумен. Предвид кризисната ситуация в страната Националният съвет на партията излезе с решение за ограничаване събирането на хора на едно място“, заяви за 24shumen.com общинският лидер Веселин Пенчев.
Спира се целият цикъл от избори в партията по решение на Изпълнителното бюро /ИБ/ на партията. Досега не били проведени още 100 конференции в страната. ИБ ще излезе с допълнително решение за възстановяване на изборния процес.
Пенчев предполага, че ще се промени и датата на прекия избор за лидер на столетната партия.
Датата на конгреса при тази усложнена обстановка също е под въпрос.
Иначе шуменската организация е готова с номинациите за местен лидер, за председател на БСП и членове на Националния съвет.
Най-много гласове от основните партийни организации е получила Корнелия Нинова, следване от Кирил Добрев, Калоян Паргов и Красимир Янков.
За общински лидер предложенията са за настоящия Веселин Пенчев, посочен от 50 организации, Николай Калев, Анатоли Стоянов и Тодор Тодоров, бивш областен управител и настоящ зам.председател на шуменската структура.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзбират новия управител на КОЦ-Шумен
Следваща статияПробите на двама пациенти в шуменската болница са отрицателни за коронавирус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here