дом Общество Откриха поредна авария на водопровода в частна ябълкова градина

Откриха поредна авария на водопровода в частна ябълкова градина

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Поредна авария на водопреносната мрежа от язовир „Тича“ е открита в частна ябълкова градина около разклона за Търговище. Това съобщи за 24shumen.com управителят на ВиК-Шумен Илиян Илиев.
„Работим по отстраняване на повредата. До момента сме отстранили множество по-големии и по-малки аварии по водопровода от язовира. Правим всичко възможно да нормализираме ситуацията и да пуснем водата“, категоричен бе Илиян Илиев. Той призова проблемът с водата да не се политизира. „Всеки се упражнява да говори на тема вода в последните часове. Водата няма нищо общо с политиката. Какво общо има Любомир Христов с ВиК? И който и да е кмет, какво може да направи? При прекъсване на електричеството снощи се е получил хидравличен удар. Това е довело до множество аварии на различни места по водопреносната система. Водопроводът е много стар и амортизирал. От снощи работим без прекъсване“, заяви още Илиев и добави, че голямата авария е отстранена, но няма налягане на водата, което е индикация за други по-малки течове.
В момента временният кмет на Шумен Росица Антонова пътува към мястото на поредната авария.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКНСБ започва подписка срещу злоупотреби от работодатели
Следваща статияПускат водата в ниските зони на Шумен до полунощ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here