дом Криминале Огън унищожи покрив на къща, горяха треви и комин

Огън унищожи покрив на къща, горяха треви и комин

0
ДЯЛ

На пет сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи през последните 24 часа. Погасени са пожари в нерегламентирано сметище в село Ивански, в контейнер за смет на ул.“Сан Стефано“ в Шумен, в сухи треви в землището на село Мараш. Пожарите са без загуби, за гасенето им са ползвани 2700л. вода.
В 23:43 часа било получено съобщение за пожар в къща на ул.“Митко Палаузов“във Върбица. На място бил пратен противопожарен екип. Пламъците, които тръгнали след небрежност при боравене с открит огън, са погасени с помощта на 3 тона вода. Унищожени са около 40 кв.м. покривна конструкция, къщата е спасена от опожаряване.
В 17:59 на 13 ноември бил приет сигнал за пожар в комин на жилище на ул.“Цар Калоян“ в Смядово. Изпратеният на място екип установил, че причина за пожара е висока температура в тялото на комина. Опушени са 100 кв.м. стени, напукани са 15 кв.м. стени. Коминът бил загасен с оцет и вода. Апартаментът бил спасен от опожаряване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен организира кампания за събиране на стари автомобилни гуми
Следваща статияВодач на товарен автомобил блъсна възрастен пешеходец, пресичал неправилно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here