дом Криминале Огнеборци гасиха пламнали сухи треви и контейнери за смет

Огнеборци гасиха пламнали сухи треви и контейнери за смет

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com/ Илюстративна

13 са получените сигнали за произшествия на 1 срещу 2 март. Погасени с пожари в контейнер за смет на ул.“Алеко Константинов“ в Шумен, в сухи треви между село Добри Войниково и Хитрино ( в гасенето на пожара са се включили 10 доброволци от формированието на село Хитрино), в сухи треви в село Боян, на ул.“Витоша“ в Шумен, в контейнер за смет на ул.“Райна Княгиня“, в сухи треви в село Памукчии, Стоян Михайловски и село Каспичан, на ул.“Янаки Вергиев“ в Нови пазар и село Маломир, в комин в къща в град Върбица.
За гасенето на пожарите са ползвани 10 тона вода. Екип е оказал съдействие за пренасяне на болен мъж от дома му в Шумен до екип на спешна помощ.
На 2 март бил погасен пожар в сухи треви в село Велино. Пожарът е без нанесени материални загуби и е загасен с 2 тона вода.
Дежурните екипи на 3 срещу 4 март са погасили пожари в отпадъци в кв. „Дивдядово“ и в сухи треви в гр. Нови пазар. Оказали са съдействие след сигнал за пожален на пчелин в село Кълново и са имали дежурство с пожарна техника по време на обществено мероприятие до читалище „Развитие“ – Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКога трябва да сменим зимните гуми с летни
Следваща статияЗа 24 часа: 12 сигнала за произшествия вдигнаха на крак пожарникарите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here