дом Криминале Огнеборци гасиха комин, късо съединение подпали две жилища

Огнеборци гасиха комин, късо съединение подпали две жилища

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com/ Илюстративна

През последните три денонощия дежурните противопожарни екипи в областта са реагирали на сигнали за пожар в контейнер за смет на ул.“Братя Миладинови“ в Шумен, в комин на къща на ул.“Константин Преславски“ в града. това съобщиха от ОД МВР – Шумен.
На 29 декември в 11.30 часа бил приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“Съединение“ в Шумен, оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж, реагирали са на сигнал за спасяване на котка на ул. “Сан Стефано“, оказана е техническа помощ за преместване на стълб за улично осветление на ул.“Тетово. Към адреса бил насочен екип, пламъците, които тръгнали след късо съединение в жилището на 90-годишна били погасени, огнеборците не допуснали разпространение на пламъците.
На 28 декември в 00.17 часа е приет сигнал за пожар в стая на къща в село Янково. Към ул.“Атанас Колев“ бил насочен екип от участъка на пожарната в Смядово. Установено било, че причина за възникване на пожара е късо съединение в хладилника. Унищожени са около 100 кв.м. покривна конструкция, мебели и домашно имущество. Пожарът бил погасен с помощта на 12 тона вода.
Снимка: Pixabay.com, илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОркестър „Орфей“, баница с късмети и вино на новогодишното празненство в Шумен
Следваща статияДосъдебно за тарикат, ползвал ток безплатно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here