дом Криминале Огнеборци гасиха горящи комини, пренесоха и болен мъж до линейка

Огнеборци гасиха горящи комини, пренесоха и болен мъж до линейка

0
ДЯЛ

В 16.28 часа вчера бил приет сигнал за пожар в комин в жилище на ул. “Гоце Делчев“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. На място огнеборците погасили пламъците с оцетна киселина. Пламъците тръгнали след неправилно ползване на отоплителен уред. Пожарът е без материални загуби.
Пожар в комин бил погасен и на ул. “Константин Иречек“ в Шумен. Сигнал за произшествието бил приет в 18.14 часа вчера. Произшествието е без материални щети. Пламъците са погасени с оцет и 200 л. вода.
Оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му в Шумен до линейка на спешна помощ.
Погасен е пожар в контейнер за отпадъци близо до Градския парк в Нови пазар. Сигнал за произшествието бил приет в 17.55 часа в дежурната част на РСПБЗН. Екипът, който бил насочен на място загасил пламъците с 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоставят контейнери за събиране на дрехи и обувки в Шумен
Следваща статияМладеж отива на съд, шофирал с отнета книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here