дом Общество Обявиха обществената поръчка за изграждане на блока със социални жилища

Обявиха обществената поръчка за изграждане на блока със социални жилища

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви обществена поръчка за изпълнител на дейностите по изграждане на блока със социални жилища в квартал „Тракия“.
Парите за новата сграда са в размер на 2.5 млн. лева без ДДС. Средствата са по Оперативна програма „Региони в растеж“.
В пространството между улица „Одрин“ и улица „Никола Вапцаров“ ще бъде изграден монолитен блок с два входа – А и Б. Сградата ще има монолитна носеща конструкция, стоманобетонови безгредови плочи с колони, стените ще са тухлени. Блокът ще бъде саниран. Покривът ще е стоманобетонова плоча със система за отвеждане на дъждовна вода или води о топенето на сняг.
Всеки вход ще има пет етажа с по пет апартамента. Допълнителното жилище за хора с увреждания ще бъде разположено във вход Б. Така апартаментите ще бъдат общо 51.
Двата входа ще имат мазета, асансьор, помещение за събрания, детски колички и велосипеди.
На северната страна на блока ще се изгради паркинг за 40 автомобила, ще се обособи място за контейнери за смет. От източната страна на сградата ще има детска площадка.
Крайннят срок за подаване на оферти за участие в обществената поръчка е 17.30 часа на 8 март.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Десислава Найденова: Кога ще кажем „стоп“ на унижението срещу нашия професионализъм?
Следваща статияОстава слънчево на места с температури до 20 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here