дом Общество Обявиха на търг за 108 630 лева склад на борсата в Шумен

Обявиха на търг за 108 630 лева склад на борсата в Шумен

0
ДЯЛ

Продават на търг склад на стоковата борса в Шумен. Обявената начална цена е 108 630 лева.
Помещението на улица „Калиакра“ №21 е с площ 271 квадратни метра и е обявено за продажба чрез наддаване от частен съдебен изпълнител. Имотът е ипотекиран.
Складът се намира на третия етаж в масивна сграда с бетонови колони и плочи. Стените са тухлни, имат вътрешна и външна мазилка. Сградата е с вътрешно стълбище, има товарен асансьор.
Складът е с бетонов под, таванът и стените са с варциментовамазилка, дограмата е дървена, а входната врата е метлна с решетка. Помещението има електрическа инсталация. В имота има склад, битово помещение и санитарен възел. Обектът е в задоволително състояние и се нуждае от ремонт.
Огледи на обекта се извършват всеки вторник и четвъртък от 9.30 до 11.00 часа.
Залогът заучастие втърга е в размер на 10% от обявената начална тръжна цена.
Оферти за участие в наддаването се приемат от 24 август до 24 септември в сградата на Районния съд в Шумен.
Ценовите предложения ще бъдат отворени на 25 септември в 9.00 часа.
Снимка: sales.bcpea.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъс забавни игри и занимания деца научиха повече за гората и животните
Следваща статияСъбор под патронажа на Ахмед Доган събира хиляди тази вечер в село Бяла река

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here