дом Общество Обявиха конкурс за началник на отдел „Образование, наука и развитие“ в Общината

Обявиха конкурс за началник на отдел „Образование, наука и развитие“ в Общината

0
ДЯЛ

Конкурс за началник на отдел „Образование, наука и развитие“ обяви Община Шумен.
Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез писмена разработка на тема „Правомощия на общините в управление на образованието на общинско ниво“ и интервю, съобщиха от Общинската администрация.
Крайният срок за приемане на документи е 16.00 часа на 30 август.
Кандидатите трябва да имат висше образование в професионална област хуманитарна, природо-математическа или педагогика и ранг III младши или 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.
Необходимите документи за кандидатстване са заявление за участие в конкурса, копия от документи за придобитата образователно – квалификационна степен, допълнителна квалификация, документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
Спечелилият конкурса трябва да съдейства за провеждане на общинската политика в областта на образованието и науката. Да създава условия за оперативно изпълнение на ежедневните задачи в отдела.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия16-килограмова любеница стана царица на Празника на динята в Салманово
Следваща статияИ днес ще е горещо, живакът в Шуменско ще се покачи до 31 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here