дом Общество Община Нови пазар открива горещ телефон за доставка на храни и лекарства

Община Нови пазар открива горещ телефон за доставка на храни и лекарства

0
ДЯЛ

От днес в община Нови пазар се открива горещ телефон за доставка на хранителни продукти от първа необходимост и вземане на лекарства с готова изписана рецепта с рецептурни книжки на трудно подвижни, болни, карантинирани и самотноживеещи хора, които са без близки и роднини на територията на общината. Инициативата е на кмета на общината Георги Георгиев. Доставката е безплатна, а закупените стоки се заплащат след получаването на заявените продукти и лекарства.Заявки могат да се правят всеки работен ден от 8 до 14 часа за гр. Нови пазар на телефон: 0882 91 56 86.
Всички потърсили тази услуга да имат предвид, че направените заявки до 14.00 часа ще се изпълняват на следващия ден, а тези направени в петък ще се изпълняват в понеделник. За всички села, прилежащи към община Нови пазар, желаещите да се обръщат към кметовете и кметските наместници на селата, които ще организират доставки по домовете.
За обезпечаване на сигурността на гражданите служителите, които ще посещават потребителите по домовете, ще се легитимират със служебна карта подписана и подпечатана от кмета на общината, в едно с документ за самоличност.
Ръководството на Община Нови пазар умолява гражданите да заплащат пълната сума за направените покупки. Единствено разходите за доставките са за сметка на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияБлизо 529 000 дка са засети с есенници в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here