дом Общество Община Никола Козлево продава ниви и трайни насаждения на търг

Община Никола Козлево продава ниви и трайни насаждения на търг

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево откри процедура по провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на имоти – ниви и трайни насаждения от общинския поземлен фонд. Срокът е десетодишен за стопанската 2018-2019 година.
Търгът ще се проведе на 21 март, четвъртък в Заседателната зала на Общината от 9.30 ч.
Началната тръжна цена е определена с решение на Общинския съвет. За имотите с площ 50 декара -35 лв/дка. А за имоти с площ 200 декара – 50 лв./дка.
Стъпка за надаване – 10% от началната тръжна цена.
Размер на депозита за участие – 20% от началната тръжна цена.
Такса за закупуване на тръжна документация 10 лева.
Информацията за имотите, предмет на търга, е на разположение на заинтересованите лица в Общината и съответното кметство.
При неявяване на участници за някои от имотите, повторен търг за същите ще се проведе на 4 април от 13.00 часа в Заседателната зала на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФинансова санкция за силна музика в „Естейт“ падна в съда
Следваща статия30 проверени автомобила и 5 фиша за нарушения за час при операция TISPOL в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here