дом Общество Община Върбица продава земеделски земи в 6 села

Община Върбица продава земеделски земи в 6 села

0
ДЯЛ

Община Върбица обяви публичен търг с тайно наддаване за продажба на имоти – земеделски земи с площ 1 923, 295 дка в землищата на селата Иваново, Конево, Ловец, Тушовица, Чернооково, Божурово и град Върбица.
Първоначалната тръжна цена – 1 022 826, 60 лв., без вкл. ДДС, общо за всички имоти, е посочена в заповед на кмета инж. Мердин Байрям.
Търгът ще се проведе на 19 март 2019 г. от 15.30 ч. в стая 206 в сградата на Общинската администрация, ул. „Септемврийско въстание“№ 40.
Документацията за участие може да бъде изтеглена безплатно от интернет страницата на Община Върбица или закупена от стая 201, ет.2 в сградата на Общината на цена от 10.00 лв. без ДДС, заплатена в касата в срок до 16.00 часа на деня, предхождащ търга.
Гаранция за участие в търга, в размер на 10% от първоначалната тръжна цена, може да бъде внесена по сметка в Банка ДСК ЕАД, клон Велики Преслав, офис Върбица.
Оглед на имотите, предмет на наддаването може да се извършва всеки работен ден до 16.00 часа на деня, предхождащ търга.
При неявяване на кандидати повторен търг ще се проведе на 26.03.2019 от 15.30 ч. на същото място и при същите условия.
За информация, тел. 05391/21 – 60.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца от различни етноси пяха, танцуваха и рецитираха стихове на празника „Шарена палитра“
Следваща статияОбщина Хитрино търси главен архитект

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here