дом Общество Общината дава под наем паркинга на Колодрума за автокозметичен център

Общината дава под наем паркинга на Колодрума за автокозметичен център

0
ДЯЛ

Фирма иска да наеме за 10 години паркинга на Колодрума в Шумен. Инвеститорът възнамерява да създаде автокозметичен център. Докладната е внесена за разглеждане на предстоящата на 28 февруари сесия на местния разпоредителен орган.
Годишният наем на терена не може да бъде по-малък от 14 030 лева без ДДС, което прави 140 300 лева за 10 години. Това показва анализът, направен от специалисти на Община Шумен. Реално в местната хазна няма да постъпят пари, защото фирмата предлага наемът да се покрие от инвестицията, която ще бъде направена. Тя може да бъде в минимален размер от 170 000 лева без ДДС.
Фирма „Авто Бюти“ иска 1 100 квадратни метра от паркинга на Колодрума. На площ от 170 квадратни метра ще се изгради автокозметичен център, офис и санитарно помещение от контейнерен тип. Ще се направи нов вход-изход от изток, ще се монтира ново осветление, ще се положи нова настилка. Фирмата има намерение да обособи и места за паркиране, които да обслужват спортните съоръжения, които се намират в непосредствена близост до Колодрума.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗов за помощ! Малкият Павел се нуждае от средства за лечение
Следваща статияНад 2 млн. лева очаква Община Каолиново от собствени приходи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here