дом Общество Облагородяват с европейски средства улица в Каспичан

Облагородяват с европейски средства улица в Каспичан

0
ДЯЛ

Кметът на Община Каспичан Милена Недева и председателят на сдружение „Нови пазар – Каспичан” Ангел Куцаров подписаха тристранен договор по Мярка „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” на Програма „Развитие на селските райони”, съобщиха от местната администрация.
Безвъзмездната финансова помощ от Европейския земеделски фонд е на стойност 200 684, 66 лв. без ДДС и се предоставя за реализирането на одобрен проект от Община Каспичан „Облагородяване и оформяне на зелената площ по ул.“Ал. Стамболийски“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтана ясно кога ще се проведат матурите, отпадат изпитите след 4-ти и 10-и клас
Следваща статияСлънце и дъжд на 1 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here