дом Здраве Нови 5 случаи на COVID-19 в Шуменска област

Нови 5 случаи на COVID-19 в Шуменска област

0
ДЯЛ

76 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица за изминалите 24 часа при направени 4 330 PCR теста.
Пет са новите случаи на COVID-19 в област Шумен. Най-много новозаразени има в столицата – 11, Стара Загора – 10, Варна – 9, Добрич – 7, Пловдив – 6.
Общо 16 266 случая на новия коронавирус са потвърдени в България от началото на епидемията до 0:00 часа на 1 септември, но активните са 4 156.
11 483 са вече излекуваните лица. 170 от тях са регистрирани през последните 24 часа.
В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 727 пациенти с доказан COVID-19. От тях 65 се намират в интензивни структури.
Националната информационна система показва, че медицинските служители, при които е потвърдена коронавирусна инфекция у нас, са 890.
629 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. 16 са новите случаи от последното денонощие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: 13 години затвор за мъж, изнасилвал многократно непълнолетна
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here