дом Здраве Нови четирима с COVID-19 са настанени за лечение в шуменската болница

Нови четирима с COVID-19 са настанени за лечение в шуменската болница

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Четирима са новиводиагностицираните с COVID-19 в Шуменско през изминалото денонощие. Това са жена на 67 години от село Коньовец, мъж на 43 години от Шумен.
Два са докозаните лучаи на корона вирус и в община Каолиново. Те са на мъж на 64 години и жена на 67 от село Пристое. Това съобщиха от РЗИ.
Четиримата са настанени за лечение в „Инфекциозно“ отделение на областната болница.
Издирени са контактните лица и са връчени 15 предписания за задължителна 14-дневна изолация.
През изминалото денонощие в областта са направени 16 PCR теста.
В момента 16 души се лекуват от вируса в Многопрофилната болница в Шумен. Един от тях е в „Интензивно“ отделение на апаратна вентилация. Той е жител на област Разград. В шуменската болница се лекува и пациент с коронавирус от област Търговище.
Общият брой на случаите с регистрирани положителни проби в Шуменско достигна 196.
Настанени в лечебни заведения са 14 пациенти, а с леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 20 лица.
Излекуваните са 153 лица.
Починалите са деветима лица, като последните два случая са от вчера, когато битката с болестта изгубиха 63-годишна жена от Нови пазар и жена на 72 години от Хитрино.
Към момента 225 души в Шуменско са поставени под домашна карантина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКатастрофа край Веселиново прати 41-годишна жена в болница
Следваща статияПод полицейски надзор в Плиска избираха председател на читалището

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here