дом Общество Нови пътни знаци в Нови пазар

Нови пътни знаци в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: Facebook

Започна поставянето на нови пътни знаци Д17 – „Пешеходна пътека“ на територията на град Нови пазар. Това съобщиха от Общинската администрация.
Знак Д17 ще бъде поставен на улиците „Владимир Заимов“ (до СУ „Хан Изперих“), „Цар Асен“ (до ПГХТД „Проф. д-р Асен Златаров“), „Братя Миладинови“ (до ДГ „Пролет“ № 4), на ъгъла между ул. „Княз Борис“ и ул.“Кирил и Методий“ (пред централния и задния вход на СУ „Васил Левски“), „Княз Борис“ ( до Детска ясла) и „Плиска“ (ПГ по СС). Също така нови знаци ще има и на ъгъла между ул. „Ген.Гурко“ с ул. „Дунав“ и на ъгъла между ул. „Гурко“ и ул. „Ангел Ангелов Дядото“
„Пътни знаци относно предимство“ Б2 „Спри!Пропусни движещите се по пътя с предимство“ ще се поставят на ъгъла между ул. „Цар Асен“ и ул. „Владимир Заимов“, на ъгъла между ул. „Вл.Заимов и ул. „Цар Симеон“ (срещу Темпора) и на ъгъла между ул.Вл.Заимов и ул.Цар Симеон (срещу Темпора).
През седмицата допълнително ще бъдат монтирани пътни знаци в града. От Общинската администрaция приканват всички жители и гости на града да бъдат толерантни към останалите участници в движението по пътищата и особено внимателни към уязвимите участници в движението, каквито са пешеходците, децата и възрастните хора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГде се гуши Буланък ?
Следваща статияНаш огнеборец с приз от конкурса „Пожарникар на годината-2017”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here