дом Криминале На пътя: 16-годишна пострада при ПТП, „Фолксваген“ се блъсна в предпазни колчета...

На пътя: 16-годишна пострада при ПТП, „Фолксваген“ се блъсна в предпазни колчета пред офис

0
ДЯЛ

Около 17.00 часа на 18 януари по пътя от Шумен към село Лозево възникнал пътен инцидент. Водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“ с шуменска регистрация се ударила в крайпътно дърво, след като загубила контрол над автомобила. В катастрофата е пострадала пътничката в автомобила – 16-годишна шуменка. След преглед в болничното заведение било установено, че е с фрактури на пръстите на дясната ръка. Настанена е за лечение в МБАЛ-Шумен, без опасност за живота.
С.С./ 19г./ била тествана за алкохол, наличие не било установено.
Образувано е досъдебно производство.

Около 00.10 часа на 20 януари на ул. “Съединение“ в Шумен възникнал пътен инцидент. Водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменски табели излязъл вляво от пътя и се блъснал в предпази метални колчета. Едно от колчетата счупило стъкло на офис на същия адрес.
Водачът Ж.Б. /18г./ от Шумен е тестван за алкохол, наличие не било установено.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАрестуваха мъж, обявен за издирване, влиза в затвора за 3 месеца
Следваща статияДецата, помляли 17 коли в шуменска автокъща, са установени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here